Kledingreparatie prijzen

WIE WIJ ZIJN

Ayse kledingreparatie is begonnen in 2009 en is gespecialiseerd in het vermaken van duurzame kleding, zoals het vermaken van bruidskleding, galajurken, kostuums en theaterkleding. Daarnaast hebben wij een stomerij en strijkservice.

Ayse kledingreparatie heeft grote kennis over verschillende soorten stoffen en is goed thuis in het werken met diverse materialen. Wij kunnen dan ook ieder soort kledingstuk repareren en vermaken.

Ook kan Ayse u van professioneel advies voorzien over de mogelijkheden voor reparatie en u uitgebreid vertellen over onze werkwijze. Ook kunnen wij u adviseren over zaken als juiste broeklengte en kunnen dan ook precies vertellen wat uw maten zijn.

Q&A | Vraag & Antwoord

Elke galajurk heet een andere uitvoering. Vanwege de verscheidenheid kunnen we niet één vaste prijs hanteren voor reparatie van galajurken. Per galajurk zal gekeken worden wat de reparatie gaat kosten?

Toch een prijsopgave nodig voor je langskomt bij Ayse kledingreparatie? Stuur dan een duidelijke foto van je galajurk naar Whatsapp 06 48505777.

Nee, je hoeft vooraf geen afspraak te maken om ons atelier te bezoeken. Het beste komt u langs op een doordeweekse dag. Op de zaterdagen kan het namelijk soms erg druk zijn.

Ja, onze koopavond is op donderdag tot 19.00 uur.

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp